OBS'te mikrofon nasıl kapatılabilir?

Daha fazla  
OBS'de yayın yaptığım zaman, Discord'da izleyenler sesimin yayından geldiğini söylüyorlar, Discord'da bas konuştayım zaten.
OBS'den sesim gidiyor, bunu nasıl engelleyebilirim?
Sesi açma kapama kısayolunu ekledim, global ses cihazları kısmından hepsini devre dışı yapmtım, hiçbiri işe yaramadı.

1745514227513.png

Dosya Ekleri

• 1745514072548.png
    1745514072548.png
    114,3 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofonu komple mi kapamak istiyorsunuz?
Eğer komple kapamak istiyorsanız ses simgesine tıklayın.
1745515327264.png

OBS'de yayın yaptığım zaman, Discord'da izleyenler sesimin yayından geldiğini söylüyorlar, Discord'da bas konuştayım zaten.
OBS'den sesim gidiyor, bunu nasıl engelleyebilirim?
Sesi açma kapama kısayolunu ekledim, global ses cihazları kısmından hepsini devre dışı yapmtım, hiçbiri işe yaramadı.

Eki Görüntüle 2477044
Ayarlardan mikrofonu bas konuşa alabilirsiniz. Veya alttaki fotoğrafta belirttiğim ses simgesine basarak mikrofununuzu kapatabilirsiniz
1745515308436.png

Mikrofonu komple mi kapamak istiyorsunuz?
Eğer komple kapamak istiyorsanız ses simgesine tıklayın.
Eki Görüntüle 2477070

Denemiştim olmadı, ve oradaki seçlimi mikrofonumdan geliyor ses, hareket ediyordu.

Kapattığımda hareket etmiyordu fakat discorddakiler beni hala duyabiliyordu konuştuğumda.

Ayarlardan mikrofonu bas konuşa alabilirsiniz. Veya alttaki fotoğrafta belirttiğim ses simgesine basarak mikrofununuzu kapatabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2477069

Denedim baskonuşu ve ses açma kapatmayı olmadı.

Denemiştim olmadı, ve oradaki seçlimi mikrofonumdan geliyor ses, hareket ediyordu.

Kapattığımda hareket etmiyordu fakat discorddakiler beni hala duyabiliyordu konuştuğumda.

Denedim baskonuşu ve ses açma kapatmayı olmadı.

Normalde mikrofonun bu yöntemlerle kapanması lazım. Eski bir sürüm falan mı kullanıyorsunuz? OBS'i nereden indirdiniz? Güncellemeyi denediniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı