OBS'te program sesleri nasıl ayrılır?

Veli0000

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Victus 16
Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, DDR5 16GB 5600Mhz, 1TB 7000mb-6000mb
Aynı çıkış aygıtından 2 programın sesini ben aynı alayım, kayıta farklı ses seviyesinde gitsin istiyorum. Kısacası OBS'den 2 programı ses için nasıl ayırt edebilirim?

Aynı çıkış aygıtından 2 programın sesini ben aynı alayım, kayıta farklı ses seviyesinde gitsin istiyorum. Kısacası OBS'den 2 programı ses için nasıl ayırt edebilirim?

Merhaba hocam OBS'te iki programın sesini ayırt etmek ve farklı ses seviyelerinde kaydetmek için şu adımları izleyebilirsin.
1. voicemeeter Banana'ı kur:
- VoiceMeeter Banana yazılımını indir ve yükle.
2. ses yönlendirme yap:
- Windows'ta programların ses çıkış ayarlarını "VoiceMeeter ınput" ve "VoiceMeeter AUX ınput" olarak ayarla.
- Her programı farklı sanal ses aygıtlarına yönlendir.
3. obs'te ses kaynakları ekle:
- OBS'de "ayarlar > ses" bölümünde "desktop Audio" için "VoiceMeeter ınput" ve "desktop Audio 2" için "VoiceMeeter AUX ınput" ayarla.
4. ses seviyelerini ayarla:
- OBS ana ekranında her ses kaynağının seviyesini ayrı ayrı ayarla.
Bu şekilde, iki farklı programın sesini OBS'te ayrı ayrı kontrol edebilir ve farklı seviyelerde kaydedebilirsin hocam.

teşekkür ediyorum cevabınız için, herhangi bir gecikme veya ses bozukluğu olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…