Eymzng Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #1 Merhaba OBS programında Windows 1903 üstü gözükmüyor siyah ekran oluyor diğer seçenekler de işlemciden yediği için kullanamıyorum. Nasıl çözebilirim?
Merhaba OBS programında Windows 1903 üstü gözükmüyor siyah ekran oluyor diğer seçenekler de işlemciden yediği için kullanamıyorum. Nasıl çözebilirim?
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #2 Eymzng dedi: Merhaba OBS programında Windows 1903 üstü gözükmüyor siyah ekran oluyor diğer seçenekler de işlemciden yediği için kullanamıyorum. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Obs Beşiktaşlı dır Sahne ekledin mi? Yeniden kurmayı dene. Artı 0 Eksi
Eymzng dedi: Merhaba OBS programında Windows 1903 üstü gözükmüyor siyah ekran oluyor diğer seçenekler de işlemciden yediği için kullanamıyorum. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Obs Beşiktaşlı dır Sahne ekledin mi? Yeniden kurmayı dene.