Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar, yayın açmak istiyorum. OBS kullanacağım. Ayarlarını yapan video atar mısınız ben birkaç tane yaptım fakat chat, donate, takip gibi şeyler ekranıma gelmiyor. Sadece chat olsa yeterli olacaktır benim için.
Arkadaşlar, yayın açmak istiyorum. OBS kullanacağım. Ayarlarını yapan video atar mısınız ben birkaç tane yaptım fakat chat, donate, takip gibi şeyler ekranıma gelmiyor. Sadece chat olsa yeterli olacaktır benim için.
6 637294 Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 47 12 Kasım 2023 #2 Galiba onun için OBS değil OBS Streamlabs mi ne onun gibi bir şey kullanılması gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Galiba onun için OBS değil OBS Streamlabs mi ne onun gibi bir şey kullanılması gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et