OC ekran kartları neden daha ucuz?

CyLıst

Decapat
Daha fazla  
RTX 4060 alacağım (ikinci el bakıyorum daha yeni diye) OC ekran kartları daha ucuz normalleri daha pahalı nedeni nedir?

İkinci el olduğu için o seni yanıltır OC daha ucuz diye bir şey yok aksine daha pahalı olur sıfır kartlarda ama her zaman pahalıdır da diyemeyiz serbest piyasa. Ordaki OC olayına çok takılma çok hafif daha hızlı frekansa sahip fabrika çıkışı olarak. OC görürsen al ama az da olsa daha iyi.

OC modellerin daha pahalı olması gerekmiyor mu? Bir yanlışlık olmasın?

Büyük ihtimalle piyasadaki kartlar hazır sistem çıkması olduğu için daha ucuzdur. Genelde hazır sistemlerce OC versiyon kullanılıyor.

Büyük ihtimalle piyasadaki kartlar hazır sistem çıkması olduğu için daha ucuzdur. Genelde hazır sistemlerce OC versiyon kullanılıyor.

İkisi de ASUS 4060, OC daha ucuz 3060 dada geçerli ben şahsen biraz daha uzun ömürlü olsun diye düz 4060 istiyorum bana gücü yeterli.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-12-01-18-43-22-107_com.android.chrome.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2023-12-01-18-43-04-733_com.android.chrome.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 46
OC ömrünü niye kisaltsin? Marka bunu kendi yapıyor zaten.

Bozulma gibi bir durum olmazsa bayağı uzun süreler kullanacağım belki 6 sene uzun sürede biraz daha ısınmasını etkilemez mi uzun sürelerde sorun çıkartmaz mı?

Bozulma gibi bir durum olmazsa bayağı uzun süreler kullanacağım belki 6 sene uzun sürede biraz daha ısınmasını etkilemez mi uzun sürelerde sorun çıkartmaz mı?

O kadar dert edilecek bir şey değil. 6 yıllık OC model MSI RX570 ve ASUS RX580 ve 5 yıllık OC model Zotac 1050 modelleri geçti elimden taş gibi kartlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…