macOS Mojave kurmaya çalışıyorum. Sanırım uygun Config dosyasını bulamadım. i5 9300H kullanıyorum Coffee Lake Config'i kullanınca da Apple panic report tarzı hata veriyor.
Deneyeceğim birazdan. Hangi config kullanacağım? i5 9300H, 8 GB RAM ve laptop. 256 GB M.2 NVMe SSD var sadece. Dual Boot yapacağım, ne kadar yer ayırayım?
ProperTree isimli Pyhton scriptini indirin. Aynı şekilde Pyhton da kurulu olsun sistemde. Config'i açıp, CTRL+SHIFT+R kombinasyonunu yapın. Klasör seçmenizi istediğinizde USB/EFI/OC'ye girip seçin ve kaydedin. Tekrar deneyin.
ProperTree isimli Pyhton scriptini indirin. Aynı şekilde Pyhton da kurulu olsun sistemde. Config'i açıp, CTRL+SHIFT+R kombinasyonunu yapın. Klasör seçmenizi istediğinizde USB/EFI/OC'ye girip seçin ve kaydedin. Tekrar deneyin.