oguzhanyazir Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #1 Yiğit Gençer dedi: Benim imajın yok ama benim yeni EFI dosyamı bekle 1-2 güne kadar biter. Genişletmek için tıkla... Ben senin Catalina imajını kurdum USB'ye yine hata verdi benim bilgisayarda bir haller var her halde Dosya Ekleri P01125-164530.jpg 151,8 KB · Görüntüleme: 144
Yiğit Gençer dedi: Benim imajın yok ama benim yeni EFI dosyamı bekle 1-2 güne kadar biter. Genişletmek için tıkla... Ben senin Catalina imajını kurdum USB'ye yine hata verdi benim bilgisayarda bir haller var her halde
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #2 oguzhanyazir dedi: Ben senin Catalina imajını kurdum USB'ye yine hata verdi benim bilgisayarda bir haller var her halde Genişletmek için tıkla... USB içinde kendine ait olan config dosyasının adını config olarak değiştir.
oguzhanyazir dedi: Ben senin Catalina imajını kurdum USB'ye yine hata verdi benim bilgisayarda bir haller var her halde Genişletmek için tıkla... USB içinde kendine ait olan config dosyasının adını config olarak değiştir.