talha37373737 Hectopat Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar Z97 GAMING7 kartım var bu sorunu alıyorum. PC'yi açtımda saat tarih geri kalıyor BIOS'u güncelledim en son ama hala böyle ne yapmam lazım?
Arkadaşlar Z97 GAMING7 kartım var bu sorunu alıyorum. PC'yi açtımda saat tarih geri kalıyor BIOS'u güncelledim en son ama hala böyle ne yapmam lazım?
Curlier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 3 26 Nisan 2020 #2 Sistem özellikleriniz nedir acaba? Sanırım K serisi olmayan bir işlemcide OC Genie açmaya çalışmışsınız. Ayarı kapatırsanız düzelecektir. Artı 0 Eksi
Sistem özellikleriniz nedir acaba? Sanırım K serisi olmayan bir işlemcide OC Genie açmaya çalışmışsınız. Ayarı kapatırsanız düzelecektir.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 26 Nisan 2020 #3 BIOS'dan OC Genie seçeneğini "ENABLED" değil "DİSABLED" yapın sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi
KS KS talha37373737 Hectopat Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2020 #4 Curlier dedi: Sistem özellikleriniz nedir acaba? Sanırım K serisi olmayan bir işlemcide OC Genie açmaya çalışmışsınız. Ayarı kapatırsanız düzelecektir. Genişletmek için tıkla... i7 4790K Silinen üye dedi: BIOS'dan OC Genie seçeneğini "ENABLED" değil "DİSABLED" yapın sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
Curlier dedi: Sistem özellikleriniz nedir acaba? Sanırım K serisi olmayan bir işlemcide OC Genie açmaya çalışmışsınız. Ayarı kapatırsanız düzelecektir. Genişletmek için tıkla... i7 4790K Silinen üye dedi: BIOS'dan OC Genie seçeneğini "ENABLED" değil "DİSABLED" yapın sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler