OC genie overlocku az yapıyo

rokolix

Hectopat
Daha fazla  
Islemcim fx 8350 4.0 ghz anakartım msi 970 gaming.Biosu guncel.Oc genie tusuna bastıgım zmn 4.2 ghz. Oluyo bu kdr az overlock yapması normal mi ?.Oc yapmadan once 22 dereceydi.Oc dan sonra 26 oldu.Kısaca sogutma ile ilgili problemim yok.Cooler master hyper 212 evo kullaniyorum.
Ne yapmalı oc genie yi kapatıp manuel mi yapmalıyım.Cunki bu islemciyle cok rht 4.5 e cıkanları biliyorum. Manuel yapcaksam birisi nasıl yapıldıgı anlatabilirse sevinirim pek fazla bilgim yok..

Hazır modlar zaten zaten ufak frekans artışları yapar. Manuel olarak OC yapmak istiyorsan bu rehber çok detaylıca yardımcı olacaktır sana : FX 4100 Overclock Rehberi | Technopat Sosyal
Rehber icin cok tesekkur ederim baya aydınlattı beni.Sormak istedigim fx 8350,cooler master hyper 212 evo,650watt psu ile en fazla ne kdr degere cikabilirim.4.8 yapabilme imkanim varmı.Eger varsa 4.8 icin kac volt vermeliyim.Tesekkurler

Genelde 4,4 veya 4,6'dan sonra stabiliteyi sağlamak pek mümkün olmuyor.
4,6 için 1,44 veya 1,45 voltaj verebilirsin.
4,8 deneyeceğim dersen de 1,46 - 1,48 aralığını verebilirsin.

Stabil olarak çıkabileceğin frekans değeri işlemciden işlemciye fark eder, deneyerek göreceksin Ufaktan başla, hedefini giderek artır.
4,4'de stabiliteyi sağlayamadıktan sonra 4,8 denemesine girişmenin bir anlamı yoktur anlayacağın üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…