sheltonzane01 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 865 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2019 #11 4bdulkadir dedi: Evet Genişletmek için tıkla... GET'li satışım vardır. Ufak bir komisyon karşılığında ilan açabilirim. 4bdulkadir dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Eğer ki İstanbul içi iseniz GET'e gerek kalmadan elden teslim edebilirim. Son düzenleme: 21 Ocak 2019
4bdulkadir dedi: Evet Genişletmek için tıkla... GET'li satışım vardır. Ufak bir komisyon karşılığında ilan açabilirim. 4bdulkadir dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Eğer ki İstanbul içi iseniz GET'e gerek kalmadan elden teslim edebilirim.
4bdulkadir Megapat Katılım 29 Haziran 2016 Mesajlar 972 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 21 Ocak 2019 #12 Yozgat'ta oturuyorum da Ryzen 3 2200G kullanıyorum stok soğutma ile get ilanda ilanlarınıza bakıp aklıma yatarsa almayı düşünmüştüm.
Yozgat'ta oturuyorum da Ryzen 3 2200G kullanıyorum stok soğutma ile get ilanda ilanlarınıza bakıp aklıma yatarsa almayı düşünmüştüm.
sheltonzane01 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 865 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2019 #13 4bdulkadir dedi: Yozgat'ta oturuyorum da Ryzen 3 2200G kullanıyorum stok soğutma ile get ilanda ilanlarınıza bakıp aklıma yatarsa almayı düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Anladım. Gittigidiyor üzerinde "Kubitech" mağazası, "sheltonzane05" kullanıcı adına sahibim. Şuan dışarıda olduğum için hesap linki iletmem şuanlık mümkün değildir. Siz kendiniz kontrolleri sağlayabilirsiniz
4bdulkadir dedi: Yozgat'ta oturuyorum da Ryzen 3 2200G kullanıyorum stok soğutma ile get ilanda ilanlarınıza bakıp aklıma yatarsa almayı düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Anladım. Gittigidiyor üzerinde "Kubitech" mağazası, "sheltonzane05" kullanıcı adına sahibim. Şuan dışarıda olduğum için hesap linki iletmem şuanlık mümkün değildir. Siz kendiniz kontrolleri sağlayabilirsiniz
Tolga Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 6.219 Makaleler 17 Çözümler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2019 #14 Hala almadıysanız Cooler Master Hyper 212 Evo satıyorum. 1 ay falan kullandım. Tüm parçaları tam. 150 TL gibi bir fiyata bırakabilirim.
Hala almadıysanız Cooler Master Hyper 212 Evo satıyorum. 1 ay falan kullandım. Tüm parçaları tam. 150 TL gibi bir fiyata bırakabilirim.