PlatonikPrens Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 740 Çözümler 1 2 Haziran 2023 #11 Ram dediğin şey öyle kolay bozulan bir şey değil bu kadar kafana takmana gerek yok. Ömür boyu garanti veriliyor ramlere.
Ram dediğin şey öyle kolay bozulan bir şey değil bu kadar kafana takmana gerek yok. Ömür boyu garanti veriliyor ramlere.
A AbdullahTaha Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 924 Çözümler 6 2 Haziran 2023 #12 Bir sorun gözükmüyor, biraz kullanın sorun çıkartırsa frekans kısarsınız.
T thewisshin Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #13 AbdullahTaha dedi: Bir sorun gözükmüyor, biraz kullanın sorun çıkartırsa frekans kısarsınız. Genişletmek için tıkla... Bir iki gündür böyle bir sıkıntı olmadı.
AbdullahTaha dedi: Bir sorun gözükmüyor, biraz kullanın sorun çıkartırsa frekans kısarsınız. Genişletmek için tıkla... Bir iki gündür böyle bir sıkıntı olmadı.
snufff Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 470 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #14 Dostum merhaba aynı RAM'lere sahibiz senin soğutman nasıl ona göre yapacağım.
T thewisshin Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #15 snufff dedi: Dostum merhaba aynı RAM'lere sahibiz senin soğutman nasıl ona göre yapacağım. Genişletmek için tıkla... HyperX mavi alüminyum blok.
snufff dedi: Dostum merhaba aynı RAM'lere sahibiz senin soğutman nasıl ona göre yapacağım. Genişletmek için tıkla... HyperX mavi alüminyum blok.
snufff Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 470 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #16 Peki nasıl yaptın OC'yi.
T thewisshin Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #17 snufff dedi: Peki nasıl yaptın OC'yi. Genişletmek için tıkla... ASUS anartımdaki Advanced kısmında bulunan AI tweaker dı sanırım ondan yaptım.
snufff dedi: Peki nasıl yaptın OC'yi. Genişletmek için tıkla... ASUS anartımdaki Advanced kısmında bulunan AI tweaker dı sanırım ondan yaptım.