OC scanner nasıl kullanılır?

KomandoEmre42

Megapat
Daha fazla  
Merhaba değerli forum üyeleri, Gigabyte'ın kendi kontrol merkezini kurcalarken OC scanner adlı bir bölüme geldim ve en yüksek stabilite de otomatik OC yapmayı vaat ettiğini yazıyor fakat daha önce ne elle ne de otomatik bir OC kullanmadığım için sizlere danışmak istiyorum. Nedir, ne değildir ve nasıl kullanılır gibi bazı sorularım var, siz daha önce kullandınız mı veya ben ne yapmalıyım? Teşekkürler. Gigabyte 3060 Eagle 12 GB modelini kullanıyorum bu arada ve bu ayar gcc üzerinde mevcut.

Yapabilirsiniz, makul düzeylerde oc uyguluyor bir zararı olmaz. Artısı ise belki 1 2 fps artış sağlar.

Overclock bence gereksiz, ortalama olarak 2-3 FPS oynatır tahminen. Ben değeceğini düşünmüyorum. Yapacağın büyük overclock ise Max 4-5 FPS artar fakat kartın ömründen yersin.

Yapabilirsiniz, makul düzeylerde oc uyguluyor bir zararı olmaz. Artısı ise belki 1 2 fps artış sağlar.
Zaman kaybıymış diyebiliriz öyleyse.
Overclock bence gereksiz, ortalama olarak 2-3 FPS oynatır tahminen. Ben değeceğini düşünmüyorum. Yapacağın büyük overclock ise Max 4-5 FPS artar fakat kartın ömründen yersin.
Teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…