OC sonrası GPU ısınması

Officer Majima

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire Pulse RX6600
Ryzen 5 5600
16GB Kingston Fury Beast
GPU 90 dereceye cikiyor. Termal macun surmustum, ondan suphelendim ama sildim. Şu an termalacun yok ama hala bir fark yok. Yanlislikla fazla overclock yaptim zamaninda ekran kartina, isil islem yapmistim ve bozulmustu. Fazla OC yapinca gene bozulur gibi oldu ama isi yukseldi, performansta bir degisiklik yok. Bu arada şu an overclocklu degil yani gene isil islem yapsam duzelir mi? Fazla OC'den dolayi bozuldu bayağı, bir 5 6 kere. Bu sefer sadece isiniyor. OC yapinca az bir kısmı bozulduysa isinma yapar mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1-Dediğinizden tek kelime anladıysam arap olayim.

2-Anladığıma göre ekran kartınızın ısınmasını termal macuna bağlamışsınız ve termal macunu silmişsiniz, öyle kullanayim belki bi düzelir demişsiniz. Sonra yanlışlıkla overclock yapmışsınız ekran kartınıza öyle kullanmışsınız. Ekran kartı zaten çok ısınıyormuş daha çok ısınmış. Eğer böyle yaptıysanız çok hatalısınız, termal macunu ilkinde yanlış sürmüş, sürememiş veya kalitesiz bir macun sürmüş olabilirsiniz. Termal macun sürülü olmadan GPU,CPU kullanmayın.

Google sesli klavyeyle yazmış arkadaş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

0.23'den başlatın .
Bu arada macunsuz kullanmanız komik olmuş, bir de ısınıyor diyorsunuz. İhtiyacınız da yoksa OC yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…