OC yaparken işlemci yanabilir mi?

O işlemciyi stok soğtucuda normal kullanımda bile sıcak kullanırsınız hocam OC ile yakarsınız tabi ama muhtemelen pc kendini resetlemiştir.

Bios pilini çıkarıp taktıktan sonra bilgisayar açılmadı mı ? Voltaj değerleriyle oynadıysan yanmış olabilir

BIOS pilini çıkarıp taktıktan sonra bilgisayar açılmadı mı? Voltaj değerleriyle oynadıysan yanmış olabilir

O işlemciyi stok soğtucuda normal kullanımda bile sıcak kullanırsınız hocam OC ile yakarsınız tabii ama muhtemelen PC kendini resetlemiştir.

Gerek yok ama yapmış maalesef.

Çok teşekkür ederim hepinize pili çıkarmak işe yaradi galiba 2 3 kere denedim şimdi BIOS ekranına girdim. Varsayilan qyarlarina nasıl dondurebilirim? Şu an kendisi varsayilan ayarlami almistir?

Çok teşekkür ederim hepinize pili çıkarmak işe yaradi galiba 2 3 kere denedim şimdi BIOS ekranına girdim. Varsayilan qyarlarina nasıl dondurebilirim? Şu an kendisi varsayilan ayarlami almistir?
Bios pilini çıkarmak bios sürümüne kadar sıfırlar yani evet varsayılan ayarlarına döndün. Düzeldiğine sevindim.

Bios pilini çıkarmak bios sürümüne kadar sıfırlar yani evet varsayılan ayarlarına döndün. Düzeldiğine sevindim.
Hocam seni yordum ama son birsey sormak istedim. Bu işlemciyi kendi ayarladığı turbo moduna nasil getirebilirim? Çünkü turbo modda 4400 mhz ama şuan 3600 mhzde çalışıyor

Hocam seni yordum ama son birsey sormak istedim. Bu işlemciyi kendi ayarladığı turbo moduna nasil getirebilirim? Çünkü turbo modda 4400 mhz ama şuan 3600 mhzde çalışıyor
Dostum OC işinden hiç anlamıyorum, driverların tam ise güç ayarlarından AMD nin güç ayarını seçebilirsin ciddi etkisi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…