5 517066 Decapat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 13 24 Mart 2022 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 24 Mart 2022 #12 SALİH6752 dedi: Hayır ama merak ettim açıkken ve kapalıyken FPS artışını merak ettim? Genişletmek için tıkla... Hocam siz yapsanız bile sizin için çok fark olmaz bu işlemi genelde düşük güçteki GPU'lar için kullanıyorlar.
SALİH6752 dedi: Hayır ama merak ettim açıkken ve kapalıyken FPS artışını merak ettim? Genişletmek için tıkla... Hocam siz yapsanız bile sizin için çok fark olmaz bu işlemi genelde düşük güçteki GPU'lar için kullanıyorlar.