Evet OC'li geliyor. Daha fazla OC yaparsanız ekranda yırtılma vs. olur.Sinerji üzerinde ekran kartlarına bakıyorum. Bazılarında OC yazıyor. Bunlar otomatik OC'lu şekilde mi geliyor?
O zaman bunlar diğerlerine göre daha fazla mı ısınıyor?
Sinerji üzerinde ekran kartlarına bakıyorum. Bazılarında OC yazıyor. Bunlar otomatik OC'lu şekilde mi geliyor?
Sinerji üzerinde ekran kartlarına bakıyorum. Bazılarında OC yazıyor. Bunlar otomatik OC'lu şekilde mi geliyor?
OC ibaresi olanlarda otomatik OC oluyor. Ancak bu daha fazla ısınır anlamına da gelmez. Bunların soğutması da buna göre. Bir de modele göre bakmak daha doğru olur.
Fabrikasyon OC'li kartlarda böyle bir ibare olur ama bu kartlarda sandığınız kadar fazla zorlanmaz kartlar. Yani genelde frekanslar çıkabileceği en yüksek değere kadar yükseltilmez, bu kartlara isterseniz daha fazla OC yapabilirsiniz.Sinerji üzerinde ekran kartlarına bakıyorum. Bazılarında OC yazıyor. Bunlar otomatik OC'lu şekilde mi geliyor?
Hayır böyle bir durum yok, neredeyse fark etmez.O zaman bunlar diğerlerine göre daha fazla mı ısınıyor?
Mühendisler tarafından kontrollü bir şekilde OC yapılmış kartlardır. İsterseniz daha fazla da yapabilirsiniz. Ekranda yırtılma falan yapma olayı tamamen yalan.
Ekran kartı birden fazla monitöre bağlı olduğunda eğer ki ekran kartının gücü yetmezse veya OC'li ise yırtılma yapabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.