OC yazan ekran kartları OC'lu şekilde mi geliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sport

Yoctopat
Sinerji üzerinde ekran kartlarına bakıyorum. Bazılarında OC yazıyor. Bunlar otomatik OC'lu şekilde mi geliyor?
O zaman bunlar diğerlerine göre daha fazla mı ısınıyor?

OC ibaresi olanlarda otomatik OC oluyor. Ancak bu daha fazla ısınır anlamına da gelmez. Bunların soğutması da buna göre. Bir de modele göre bakmak daha doğru olur.

Sinerji üzerinde ekran kartlarına bakıyorum. Bazılarında OC yazıyor. Bunlar otomatik OC'lu şekilde mi geliyor?

OC'lu üretiliyor diye biliyorum yani doğuştan OC.

OC ibaresi olanlarda otomatik OC oluyor. Ancak bu daha fazla ısınır anlamına da gelmez. Bunların soğutması da buna göre. Bir de modele göre bakmak daha doğru olur.

OC'lu daha iyi diye biliyorum.

Fabrikasyon OC'li kartlarda böyle bir ibare olur ama bu kartlarda sandığınız kadar fazla zorlanmaz kartlar. Yani genelde frekanslar çıkabileceği en yüksek değere kadar yükseltilmez, bu kartlara isterseniz daha fazla OC yapabilirsiniz.
1689250594492.png a.gif
Örneğin sağda benim elimde olan kartın değerleri var, solda ise Gaming X modelinin değerleri var. Gaming X modeli fabrikasyon OC'li bir kart fakat ben onun da üstüne çıkmışım.
Hayır böyle bir durum yok, neredeyse fark etmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı