Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.793 Makaleler 1 Çözümler 12 31 Ocak 2020 #1 Sistemim bayağı eski ve yeni bilgisayar toplamaya karar verdim. Ama elimde 60Hz'lik bir monitör var. Buna OC yaptım 60 Hz'den 83 Hz'e kadar çıkardım. Fakat ilerde monitör bozulur mu OC yüzünden? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2020
Sistemim bayağı eski ve yeni bilgisayar toplamaya karar verdim. Ama elimde 60Hz'lik bir monitör var. Buna OC yaptım 60 Hz'den 83 Hz'e kadar çıkardım. Fakat ilerde monitör bozulur mu OC yüzünden?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.299 Makaleler 42 Çözümler 274 31 Ocak 2020 #2 Bozulma ihtimali var çünkü OC yapınca panelin çektiği güç artıyor haliyle ısınması da artıyor. Panel fazla ısınırsa yanma ve bozulma ihtimali artıyor.
Bozulma ihtimali var çünkü OC yapınca panelin çektiği güç artıyor haliyle ısınması da artıyor. Panel fazla ısınırsa yanma ve bozulma ihtimali artıyor.