Heroxira1 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 896 Çözümler 2 2 Eylül 2022 #1 Ocak fişe takılı değilken ocağı yakmaya çalıştım ve gelen tıs sesinden sonra çürük sarımsak kokusu geldi. Tüp kullanıyorum. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2022
Ocak fişe takılı değilken ocağı yakmaya çalıştım ve gelen tıs sesinden sonra çürük sarımsak kokusu geldi. Tüp kullanıyorum. Ne yapmam gerek?
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #2 Heroxira1 dedi: Ocak fişe takılı değilken ocağı yakmaya çalıştım ve gelen tıs sesinden sonra çürük sarımsak kokusu geldi. Tüp kullanıyorum. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Gaz kokusu olabilir mi ?
Heroxira1 dedi: Ocak fişe takılı değilken ocağı yakmaya çalıştım ve gelen tıs sesinden sonra çürük sarımsak kokusu geldi. Tüp kullanıyorum. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Gaz kokusu olabilir mi ?
Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 2 Eylül 2022 #3 Covid-19 olduktan sonra uzun süre devam eden, koku almada görülen bozukluklarda bazı kokular çürümüş soğan, sarımsak kokusu gibi gelebiliyor(her koku değil). Gaz kokusu da bu şekilde duyulabiliyor. Böyle bir durum yaşamış olabilir misin ?
Covid-19 olduktan sonra uzun süre devam eden, koku almada görülen bozukluklarda bazı kokular çürümüş soğan, sarımsak kokusu gibi gelebiliyor(her koku değil). Gaz kokusu da bu şekilde duyulabiliyor. Böyle bir durum yaşamış olabilir misin ?