A Ayhan Ozan Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #1 Siteden ayakkabı alacağım internette bir sürü şikayet gördüm hep böyle mi gelir? Kargoda sıkıntı yaşar mıyım verdiğim paraya değer mi sizce?
Siteden ayakkabı alacağım internette bir sürü şikayet gördüm hep böyle mi gelir? Kargoda sıkıntı yaşar mıyım verdiğim paraya değer mi sizce?
Chuck Schuldiner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.951 Makaleler 3 Çözümler 7 4 Mayıs 2025 #2 Ayhan Ozan dedi: Siteden ayakkabı alacağım internette bir sürü şikayet gördüm hep böyle mi gelir? Kargoda sıkıntı yaşar mıyım verdiğim paraya değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir hocam. Eren Holding'in alt kuruluşu bir marka. Eren Holding converse.com, SuperStep gibi markaları bünyesinde bulunduruyor.
Ayhan Ozan dedi: Siteden ayakkabı alacağım internette bir sürü şikayet gördüm hep böyle mi gelir? Kargoda sıkıntı yaşar mıyım verdiğim paraya değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir hocam. Eren Holding'in alt kuruluşu bir marka. Eren Holding converse.com, SuperStep gibi markaları bünyesinde bulunduruyor.