OCCT'de CPU testi yapmaya çalıştığım zaman 2. saniyede hata veriyor. Hatanın sebebini nereden öğrenebilirim? Yoksa herkeste bulunan bir hata mı?
Programın o sürümü sıkıntılı. Hatta programın direkt yeni sürümleri sıkıntılı. Eski sürümler ile test edin. Aynı hatayı alıyordum. Sorun sizin ile alakalı değil merak etmeyin.Eki Görüntüle 1111006
OCCT'de CPU testi yapmaya çalıştığım zaman 2. saniyede hata veriyor. Hatanın sebebini nereden öğrenebilirim? Yoksa herkeste bulunan bir hata mı?
Vallahi inan o programı kullanan birisinin başına her çökme gelebilir. Zaten ilk yüklediğimde ben de kafayı yemiştim doğrusu. Sürekli hata, uyarı.Teşekkürler, artık bir sıkıntı yok ancak VRAM testini başlattığımda ekran kartının sürücüsü çöküyor. Bu sanırım benden kaynaklı, değil mi?
@erengore
Evet, power testi yaptım yine ekran kartı sürücüsü çöktü. Furmark indirip deneyeyim birde, teşekkürler.Vallahi inan o programı kullanan birisinin başına her çökme gelebilir. Zaten ilk yüklediğimde ben de kafayı yemiştim doğrusu. Sürekli hata, uyarı.
Ekran kartı sürücüsü çökmesi muhtemelen sizin ile alakalıdır ama belli olmaz yine de. Programı kullanan diğer deneyimlilerin cevaplaması daha doğru. Ben Prime95'i kullanıyorum. İşlemci Stres testi için. GPU için de Furmark kullanıyordum sanırım.
Kolay gelsin. Rica ederim.Evet, power testi yaptım yine ekran kartı sürücüsü çöktü. Furmark indirip deneyeyim birde, teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.