Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #11 O Görkem dedi: Şuan testin ortasındayım ama biraz korktum. Anakart ve işlemci çok yüksek gibi. Eki Görüntüle 1041782Eki Görüntüle 1041784Eki Görüntüle 1041786 Genişletmek için tıkla... Hemen durdurun. İşlemci çok çıkıyor. Termal macun değiştirin.
O Görkem dedi: Şuan testin ortasındayım ama biraz korktum. Anakart ve işlemci çok yüksek gibi. Eki Görüntüle 1041782Eki Görüntüle 1041784Eki Görüntüle 1041786 Genişletmek için tıkla... Hemen durdurun. İşlemci çok çıkıyor. Termal macun değiştirin.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 26 Mayıs 2021 #12 Hamza Ensar Sağlam dedi: Hemen durdurun. Genişletmek için tıkla... Durdurdum. Hamza Ensar Sağlam dedi: Hemen durdurun. Genişletmek için tıkla... bilgisayarımı kapatayım panikledim Hamza Ensar Sağlam dedi: Hemen durdurun. İşlemci çok çıkıyor. Termal macun değiştirin. Genişletmek için tıkla... 1.5 seneye yakındır değiştirmedim, şu zamanda çok imkanımda yok. Oyunlarda bu kadar yüksek olur mu ki hocam?
Hamza Ensar Sağlam dedi: Hemen durdurun. Genişletmek için tıkla... Durdurdum. Hamza Ensar Sağlam dedi: Hemen durdurun. Genişletmek için tıkla... bilgisayarımı kapatayım panikledim Hamza Ensar Sağlam dedi: Hemen durdurun. İşlemci çok çıkıyor. Termal macun değiştirin. Genişletmek için tıkla... 1.5 seneye yakındır değiştirmedim, şu zamanda çok imkanımda yok. Oyunlarda bu kadar yüksek olur mu ki hocam?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #13 O Görkem dedi: Durdurdum. Bilgisayarımı kapatayım panikledim Genişletmek için tıkla... Kapatmanıza gerek yoktu ama olsun termal macun değiştirin. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu ürün iyidir. O Görkem dedi: Durdurdum. bilgisayarımı kapatayım panikledim 1.5 seneye yakındır değiştirmedim, şu zamanda çok imkanımda yok. Oyunlarda bu kadar yüksek olur mu ki hocam? Genişletmek için tıkla... Bakmanız lazım değiştirmezseniz idare edebilirsiniz biraz ama ömründen gidecektir. Yanma ihtimali bile var düşük olsa da.
O Görkem dedi: Durdurdum. Bilgisayarımı kapatayım panikledim Genişletmek için tıkla... Kapatmanıza gerek yoktu ama olsun termal macun değiştirin. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu ürün iyidir. O Görkem dedi: Durdurdum. bilgisayarımı kapatayım panikledim 1.5 seneye yakındır değiştirmedim, şu zamanda çok imkanımda yok. Oyunlarda bu kadar yüksek olur mu ki hocam? Genişletmek için tıkla... Bakmanız lazım değiştirmezseniz idare edebilirsiniz biraz ama ömründen gidecektir. Yanma ihtimali bile var düşük olsa da.