1dayumay Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 300 23 Ekim 2020 #1 İyi akşamlar herkese. OCCT'de (Memory) testini başlattığımda program direkt kapanıyor ve programın exe'sinin olduğu yerde "crash" isimli metin belgesi oluşuyor sadece Memory'de oluyor bunu nasıl çözebilirim?
İyi akşamlar herkese. OCCT'de (Memory) testini başlattığımda program direkt kapanıyor ve programın exe'sinin olduğu yerde "crash" isimli metin belgesi oluşuyor sadece Memory'de oluyor bunu nasıl çözebilirim?
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 23 Ekim 2020 #2 Memtest86 ile de test yapmayı deneyin isterseniz. Hata çıkar ise RAM'lerinizde/RAM'inizde bir sıkıntı var demektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Memtest86 ile de test yapmayı deneyin isterseniz. Hata çıkar ise RAM'lerinizde/RAM'inizde bir sıkıntı var demektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 1dayumay Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 300 23 Ekim 2020 #3 Ma'at dedi: Memtest86 ile de test yapmayı deneyin isterseniz. Hata çıkar ise RAM'lerinizde/RAM'inizde bir sıkıntı var demektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Memtest86 ile yaptım 3 saat sonunda 0 error çıktı birde OCCT ile yapmak istiyorum fakat crash veriyor Artı 0 Eksi
Ma'at dedi: Memtest86 ile de test yapmayı deneyin isterseniz. Hata çıkar ise RAM'lerinizde/RAM'inizde bir sıkıntı var demektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Memtest86 ile yaptım 3 saat sonunda 0 error çıktı birde OCCT ile yapmak istiyorum fakat crash veriyor
A Abdullah Kaya Hectopat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #4 1dayumay dedi: Memtest86 ile yaptım 3 saat sonunda 0 error çıktı birde OCCT ile yapmak istiyorum fakat crash veriyor Genişletmek için tıkla... aynı sorun bendede var çözüme ulaştınmı hocam merakt ettim Artı 0 Eksi
1dayumay dedi: Memtest86 ile yaptım 3 saat sonunda 0 error çıktı birde OCCT ile yapmak istiyorum fakat crash veriyor Genişletmek için tıkla... aynı sorun bendede var çözüme ulaştınmı hocam merakt ettim
KS KS 1dayumay Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 300 14 Aralık 2020 #5 Abdullah Kaya dedi: aynı sorun bendede var çözüme ulaştınmı hocam merakt ettim Genişletmek için tıkla... yok hayır çözemedim Artı 0 Eksi
Abdullah Kaya dedi: aynı sorun bendede var çözüme ulaştınmı hocam merakt ettim Genişletmek için tıkla... yok hayır çözemedim