Mirexol Kilopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 171 17 Mayıs 2024 #1 Ekran kartının fanlarına fazla yük biniyor gibi geldi, garantiye yollamama gerek var mı? Genel olarak değerler normal mi? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-05-17 182437.png 440,5 KB · Görüntüleme: 45
Ekran kartının fanlarına fazla yük biniyor gibi geldi, garantiye yollamama gerek var mı? Genel olarak değerler normal mi?
keremph Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.709 Makaleler 1 Çözümler 4 17 Mayıs 2024 #2 Mirexol dedi: Ekran kartının fanlarına fazla yük biniyor gibi geldi, garantiye yollamama gerek var mı? Genel olarak değerler normal mi? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar normal gibi. Hangi markanın hangi serisi hocam?
Mirexol dedi: Ekran kartının fanlarına fazla yük biniyor gibi geldi, garantiye yollamama gerek var mı? Genel olarak değerler normal mi? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar normal gibi. Hangi markanın hangi serisi hocam?
Mirexol Kilopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 171 17 Mayıs 2024 #3 keremph dedi: Sıcaklıklar normal gibi. Hangi markanın hangi serisi hocam? Genişletmek için tıkla... Galax çift fanlı
keremph dedi: Sıcaklıklar normal gibi. Hangi markanın hangi serisi hocam? Genişletmek için tıkla... Galax çift fanlı
keremph Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.709 Makaleler 1 Çözümler 4 17 Mayıs 2024 #4 Mirexol dedi: Galax çift fanlı Genişletmek için tıkla... Occt testine göre normal gibi. Kaç aylık sistem?
Mirexol dedi: Galax çift fanlı Genişletmek için tıkla... Occt testine göre normal gibi. Kaç aylık sistem?
Mirexol Kilopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 171 17 Mayıs 2024 #5 keremph dedi: Occt testine göre normal gibi. Kaç aylık sistem? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını ikinci el aldım 1.5 yıl garantisi devam ediyor diğer bileşenler yeni.
keremph dedi: Occt testine göre normal gibi. Kaç aylık sistem? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını ikinci el aldım 1.5 yıl garantisi devam ediyor diğer bileşenler yeni.
M Monarchh Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 681 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #6 Mirexol dedi: Ekran kartını ikinci el aldım 1.5 yıl garantisi devam ediyor diğer bileşenler yeni. Genişletmek için tıkla... Hocam power testinde instruction set kısmı nasıl olmalı Auto da mı kalacak?
Mirexol dedi: Ekran kartını ikinci el aldım 1.5 yıl garantisi devam ediyor diğer bileşenler yeni. Genişletmek için tıkla... Hocam power testinde instruction set kısmı nasıl olmalı Auto da mı kalacak?