OCCT Power testi Crashed

Ahmet Metin

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, OCCT programında OCCT ve Power testi yaptığım zaman 5 saniye ardından Crashed veriyor ama donma, kapanma vs. olmuyor. PSU'da sorun var diyebilir miyiz? Ve ben anakartıma kendim yapabileceğim kadar arıza tespit yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim? Mesela chipseti için veya sıcaklık değerleri için vs. herhangi bir şekilde anakarta arıza testi yapabilir miyim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir hocam. PSU test ile hata vermiş. Chipset arızalı ise zaten kendini belli eder. Muhtemelen görüntü alamazsınız. Aida64 ile işlemci testi yapabilirsiniz.

Olabilir hocam. PSU test ile hata vermiş. Chipset arızalı ise zaten kendini belli eder. Muhtemelen görüntü alamazsınız. Aida64 ile işlemci testi yapabilirsiniz.
Hocam OCCT 5.5.7 ile denedim, crash vermedi fakat değerlerden anlamadığım için buraya bırakmak istiyorum. Sizce anormal bir şey var mı?
1610241471527.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı