OCCT Power testinde sistem kendini yeniden başlatıyor

Mustafa00ii

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B450M S2H anakart Ryzen 3 3100 işlemci RX 470 8+8 T-FORCE 3200 mhz ram 600w aerocool vk güç kaynağı
Oyun oynarken PC ara sıra kendini yeniden başlatmaya başladı. Daha sonra OCCT test yapmaya karar verdim Power testine girdiğimde ilk 30 saniyeden sonra yeniden başladı. Daha sonra bilgisayarı kapatıp ekran kartına giren güç kablosunu çıkartıp taktım ve tekrar denedim ve bu sefer 1.40 saniyede tekrar kapanıp açıldı. Ben de size minidump dosyası paylaşmaya karar verdim. Bilgisayar 1 yıldan fazladır bende başlarda böyle bir sorun yoktu yeni 2 haftadır olmaya başladı. Kabloları da iyice kontrol ettim neden kaynaklandığı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam sorun ya güç kaynağınızda ya da işlemcide gibi duruyor. İşlemcinizin sıcaklığını kontrol edin isterseniz belki aşırı ısıdan kapanıyordur. Yoksa psu ile ilgili bir sorundur onu anlamak içinde başka sistemde kullanmanız gerekiyor eğer psudan kaynaklı bir sorun ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…