OCCT PSU testi kaç dakika yapılır?

Tamam da o kendince bir çözüm üretmiş ve başarmış. Sende yaparsan faydasını görebilirsin belki. Soğutucu önemli rol oynuyor donanımlarda biliyorsun.
Tamam işte fanı şu kısımlardan yapıştırsam sorun olur mu? Siz yaramaz dediniz diye söyledim.

Dosya Ekleri

• Inkedxfx_LI.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 118
Hocam ne yapabilirim tek fanla sıkıntı oluyor. Servise mi vereyim yoksa yeni fan mı alayım? Yapışkan gibi bir şey var orada ayrılıyor.

Ben şahsen servise verirdim. Güvendiğin bilgisayarcı varsa oda olur. Fanı tutan elemanlar komple kırılmışa benziyor. Günün birinde komple ayrılacak.

Ben şahsen servise verirdim. Güvendiğin bilgisayarcı varsa oda olur. Fanı tutan elemanlar komple kırılmışa benziyor. Günün birinde komple ayrılacak.
Orayı lehim yaparlar galiba değil mi?
@Saint Lucia hocam daha demin fanı bastırıp yaklaşık yarım saat vice city definitive edition oynadım. Ekran kartı sıcaklığı 2k ultra ayarlarda 76-77 derece oldu max sizce iyi mi bu değerler? 900p ultrada ise 68-69 derece oldu.

Son düzenleme:

Çok çok iyi sayılmaz ama kabul edilebilir. Dediğim gibi 80 üstü risklidir GPU'lar için. Fakat şu an kış mevsimindeyiz yazın bu durum tersine dönebilir. İdarelik yöntemler buluyorsun çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…