Merhaba, Kernel-Power 41 hatası alıyorum ve bu hataya PSU'mun sebebiyet verdiğini düşündüm. PSU testine başladığım gibi Power Crashed hatası alıyorum. Bu, PSU'nun cırtladığını mı işaret eder?
Klasik OCCT hatası da olabilir, ben 24 saat Prime95 ve FurMark testi yaptım tık demedi sistem fakat OCCT neymiş diye bakayım dedim ve 15 saniye sonra hata verdi program, başka testler de yapmalısın bence.
Hocam OCCT'nin eski bir sürüme geçince bu hatayı almıyorum teste başladığımda stock fanlı 12600 100 dereceye kadar çıkıyor açıkçası testi yapmaktan korktum. PSU'da sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Klasik OCCT hatası da olabilir, ben 24 saat Prime95 ve FurMark testi yaptım tık demedi sistem fakat OCCT neymiş diye bakayım dedim ve 15 saniye sonra hata verdi program, başka testler de yapmalısın bence.
Hocam OCCT'nin eski bir sürüme geçince bu hatayı almıyorum teste başladığımda stock fanlı 12600 100 dereceye kadar çıkıyor açıkçası testi yapmaktan korktum. PSU'da sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
PSU'yu test edebilmek için tüm donanımlarını yüke sokup beklemelisin, lakin yine de yeterli olmayabilir. Ayrıca o DDR5 sisteme neden markasız PSU aldınız o da garip bir durum.
PSU'yu test edebilmek için tüm donanımlarını yüke sokup beklemelisin, lakin yine de yeterli olmayabilir. Ayrıca o DDR5 sisteme neden markasız PSU aldınız o da garip bir durum.
670 hocam. Şu anda değiştirmediğim 2 parça kaldı onlar da PSU ve ekran kartı. 165 Hz monitöre geçene kadar bir problem yaşamıyordum (önceki monitörüm Dell 75Hz bir monitördü) ancak 165Hz'ye geçtiğimden bu yana zaman zaman bu Kernel Power hatasını alıyorum ve oyun sırasında bilgisayar kapanıyor. Devamlı olarak karşılaştığım bir hata da değil genelde sabahları bu hatayla karşılaşıyorum. Akşamları oyundan atmıyorken sabahları zaman zaman dediğim gibi bu hatadan dolayı bilgisayar ekranında önce yeşil, kırmızı, mor renklerden biri çıkıyor devamında manuel olarak kapatmam gerekiyor.