OCCT PSU testi "Power crashed" hatası

terimistpikachu

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, Kernel-Power 41 hatası alıyorum ve bu hataya PSU'mun sebebiyet verdiğini düşündüm. PSU testine başladığım gibi Power Crashed hatası alıyorum. Bu, PSU'nun cırtladığını mı işaret eder?

Gamemax 650W Bronze 80+ PSU kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• 6.PNG
    26,2 KB · Görüntüleme: 66
Şebeke kaynaklı olabilir mi? Priziniz sağlam mı?

FurMark GPU için ekran çözünürlüğünüz + MSAA X2 yeterli.

Hocam Başakşehir yeni bir semt açıkçası monitör değiştirene kadar bir problem de yaşamıyordum. Prizim de voltaj korumalı sağlam bir priz. Pek bildiğim bir konu değil acaba 165Hz'ye geçişle birlikte PSU'm yetersiz kalmış olabilir mi? Eski ve dandik bir ürün zaten. Aklımı çelen tek konu bu sorunla her zaman karşılaşmamam. Bazen oyun oynatmıyor devamlı olarak aynı sorunla karşılaşıyorum bazen de hiç sorunla karşılaşmadan cayır cayır oynuyorum. En iyi çözüm PSU'yu değiştirmem olacak sanırım.

Sonuç olarak bu çıktı hocam.
Test sonuçlarını ek olarak yanıta ekledim hocam.

Dosya Ekleri

• 56.PNG
    14 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Monitörde dönüştürücü var mı VGA to HDMI gibi? Sorunun kaynağı dönüştürücü de olabilir.

RAM'lere Memtest86 da yapın o halde, rehberini Technopat'ta bulabilirsiniz.

Siz en iyisi PSU'yu bi' ayarlayın, sabah olup akşam olmayan bir olayı ancak elektrik ile açıklayabilirim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…