Bilgisayarımda oyunlarda performans düşüklüğü olması üzerine OCCT indirdim fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Resimde gözüken bütün parçaları test etmek istiyorum fakat ayarların nasıl olacağı hakkında fikrim yok.
Hortlatıyorum ama 3D testi yaparken ekranım gitti ve pc kendini resledi. Bazı oyunlarda da bunu yapmaya başladı. Daha yeni temizledim içini. Macununu mu yenilemem gerekiyor acaba?
Hortlatıyorum ama 3D testi yaparken ekranım gitti ve pc kendini resledi. Bazı oyunlarda da bunu yapmaya başladı. Daha yeni temizledim içini. Macununu mu yenilemem gerekiyor acaba?
hocam şey mi oluyo böyle ekranlar gidiyor no signal diyor fakat 6-7 saniye sesler gelmeye devam ediyo hatta senin sesinde karşıya gidiyo mikrofondan daha sonra resliyo kendini pc
Hocam şey mi oluyor böyle ekranlar gidiyor no signal diyor fakat 6-7 saniye sesler gelmeye devam ediyor hatta senin sesinde karşıya gidiyor mikrofondan daha sonra yeniden başlatıyor kendini PC
hocam şey mi oluyo böyle ekranlar gidiyor no signal diyor fakat 6-7 saniye sesler gelmeye devam ediyo hatta senin sesinde karşıya gidiyo mikrofondan daha sonra resliyo kendini pc