OCCT testi nasıl?

kNoXXX

Centipat
Daha fazla  
Yeni topladığım bilgisayarın montajını kendim yaptım. İlk işletim sistemini kuruduğumda sıcaklıklarda ani değişimler oluyordu şimdi biraz daha iyi OCCT sıcaklık testini buraya paylaşıyorum bilen arkadaşlar sıcaklık değerlerimi yorumlarsa sevinirim. Bir şey daha var Valorant oynarken seste parazitlenmeler oluyor cızırtı gibi USB çıkartıp takınca düzeliyor bunun sebebini de öğrenmek istiyorum.

Sıvı sogutucu markası: MSI MAG CoreLiquid M360 ARGB 360 mm.

Dosya Ekleri

• sss.png
    sss.png
    195,4 KB · Görüntüleme: 148
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle yeni bilgisayar alınınca BIOS güncellemesi yapmak daha en başından bir çok problemi çözebiliyor. Ayrıca POWER testini uygularsanız eğer tüm sistem yüke gireceği için PSU'yu da test etmiş olursunuz ısı değerlerini de. Bir de onun 5 10 dakikanın sonuna doğru değerlerini ekran görüntüsü olarak iletebilir misiniz?

Ben benzer USB sorunlarını BIOS güncelleyince çözmüştüm.

Biosu daha en başında güncelledim aslında. Psu testini aynı programla yapabiliyor muyum? yada önere bileceğiniz bir program var mı ?

10 dakikalık Power testi böyle

Dosya Ekleri

• ss.png
    ss.png
    190,9 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleme:
Power testi tüm sistemi full enerjide çalıştırdığı için PSU yetersiz olsaydı zaten sistem kapanır vs kendini belli ederdi. Ama bu arada test bittiğinde ekran görüntüsü aldığın için ısı değerleri haliyle düşmüş durumda görünüyor. Esas yükteyken daha test bitmeden hemen önce ısı değerlerini paylaşırsan onlarda da bir sorun, bir dengesizlik var mı söyleyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı