Çözüldü OCCT testi sonrası mavi ekran yemek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

H4sanTV

Hectopat
Daha fazla  
Selam bugün bizim evi 3 civarlarında su bastı ama PSU'ya kadar su çıktığını tahmin etmiyorum. 6 saat sonra PC ile işim oldu bir AMD Radeon crashi yedim, ardında mavi ekran verdi. Sonra OCCT testi yapayım dedim Power test açtım ekran çizgilenmeye başladı. 5 saniye sonra crash verdi. 3D test yapayım dedim, crash vermedi ama ekran çizgilendi. Sonra kapadım, acaba sorun PSU'da mı yoksa priz mi yetersiz geldi? Ne oldu anlayamadım. Yardımcınız için teşekkür ederim. PSU: High Power 500W +80.

Çözüm

Herhalde priz yetersiz geldi. Az sonra bilgisayarı tekrardan açacağım başka bir priz ile.
Sorun çözülmüştür OCCT'nin son sürümü yanlış çalışıyor. 6.2 sürümü ile test yapıyorum, sorunsuz. Teşekkür ederim
Bildiğim kadarı ile OCCT'nin bir sürümü "power" testi hatalı. Ama tam olarak emin değilim.

Ek olarak minidump dosyanızı paylaşın.

Herhalde priz yetersiz geldi. Az sonra bilgisayarı tekrardan açacağım başka bir priz ile.
Sorun çözülmüştür OCCT'nin son sürümü yanlış çalışıyor. 6.2 sürümü ile test yapıyorum, sorunsuz. Teşekkür ederim

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…