OCCT testi sonuçları nasıl?

holylight1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar PSU testi,

İşlemci ve RAM testi,

Ve RAM testi yaptım sonuçlar bu şekilde.

Sadece işlemci testi de yaptım ama PSU testiyle hemen hemen aynı çıktı ve atladığım ve yapmam gereken başka testler varsa yardımcı olmanızı isterim. Teşekkürler.

occt 1.png

Dosya Ekleri

• occt 2.png
    occt 2.png
    186,9 KB · Görüntüleme: 45
  • occt 3.png
    occt 3.png
    182,3 KB · Görüntüleme: 45
ÇÖP! Hayır ciddi söylüyorum ÇÖP. Değiştirmenizi tavsiye ederim. Phantom Spirit gibi bir hava soğutucu çok daha iyi bir sonuç verir.
hocam tekrar yaptım occt ve sonuçlar böyle çıktı, bu yine PSU testindeki gibi oldu. İlk testte 160+W ları görüyordu ama şu an 90 üstüne çıkmıyor daha önce yaptıgım testlerde de 90 üzerine çıkmıyordu ama ilk yaptıgım testte 90+ üzerine çıktı sanırım bios üzerinden bir ayar kapattım bilmiyorum şu an derece bu şekilde ve bu en agır PSU testi + olarak tek fark sanırım arızalı bir SSD yi iptal etmek oldu

Dosya Ekleri

• occt 4.png
    occt 4.png
    184,5 KB · Görüntüleme: 46
Hocam tekrar yaptım OCCT ve sonuçlar böyle çıktı, bu yine PSU testindeki gibi oldu. İlk testte 160+Wları görüyordu ama şu an 90 üstüne çıkmıyor daha önce yaptığım testlerde de 90 üzerine çıkmıyordu ama ilk yaptığım testte 90+ üzerine çıktı sanırım BIOS üzerinden bir ayar kapattım bilmiyorum şu an derece bu şekilde ve bu en agır PSU testi artı olarak tek fark sanırım arızalı bir SSD'yi iptal etmek oldu

BIOS üzerinde hangi ayarı kapattınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı