Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.239 Çözümler 995 Bugün 00:07 #11 @Morfiin, önemli değil FurMark açıp başlatın, önemli olan kartı yüke sokmak. Oyunda da test edebilirsiniz, kartı tam yükse sokan bir oyunu oynayıp kabloları kontrol edebilirsiniz. Son düzenleme: Bugün 00:13
@Morfiin, önemli değil FurMark açıp başlatın, önemli olan kartı yüke sokmak. Oyunda da test edebilirsiniz, kartı tam yükse sokan bir oyunu oynayıp kabloları kontrol edebilirsiniz.
Morfiin Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:19 #12 Marix dedi: @Morfiin, önemli değil FurMark açıp başlatın, önemli olan kartı yüke sokmak. Oyunda da test edebilirsiniz, kartı tam yükse sokan bir oyunu oynayıp kabloları kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başlattım hocam, sonucu buraya mı atayım? Yine "yeni konu" uyarısı almayayım
Marix dedi: @Morfiin, önemli değil FurMark açıp başlatın, önemli olan kartı yüke sokmak. Oyunda da test edebilirsiniz, kartı tam yükse sokan bir oyunu oynayıp kabloları kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başlattım hocam, sonucu buraya mı atayım? Yine "yeni konu" uyarısı almayayım
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.239 Çözümler 995 Bugün 00:22 #13 @Morfiin, sonucu atmanıza gerek yok, kabloları elinizle dokunup kontrol edeceksiniz, onların sıcaklığını raporlamaz.
@Morfiin, sonucu atmanıza gerek yok, kabloları elinizle dokunup kontrol edeceksiniz, onların sıcaklığını raporlamaz.
Morfiin Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:31 #14 Marix dedi: @Morfiin, sonucu atmanıza gerek yok, kabloları elinizle dokunup kontrol edeceksiniz, onların sıcaklığını raporlamaz. Genişletmek için tıkla... 15 dakika boyunca testi çalıştırdım, kabloları kontrol ettiğimde nerdeyse boşta oldukları gibi bir ısıdalar hocam sanırım bir problem yok.
Marix dedi: @Morfiin, sonucu atmanıza gerek yok, kabloları elinizle dokunup kontrol edeceksiniz, onların sıcaklığını raporlamaz. Genişletmek için tıkla... 15 dakika boyunca testi çalıştırdım, kabloları kontrol ettiğimde nerdeyse boşta oldukları gibi bir ısıdalar hocam sanırım bir problem yok.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.239 Çözümler 995 Bugün 00:35 #15 @Morfiin, bu şekilde kullanın bakalım, nasıl olsa 2 yıl firma sorumluluğunda, sorun yaşarsanız servis çözer.
@Morfiin, bu şekilde kullanın bakalım, nasıl olsa 2 yıl firma sorumluluğunda, sorun yaşarsanız servis çözer.