F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.190 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #1 Selamlar dostlar. FiveM'de ban yedim bir sunucudan. Kontrol için ocean anti-cheat attilar. Bu program güvenilir mi? VirusTotal'dan baktım. False-positive. VirusTotal
Selamlar dostlar. FiveM'de ban yedim bir sunucudan. Kontrol için ocean anti-cheat attilar. Bu program güvenilir mi? VirusTotal'dan baktım. False-positive. VirusTotal
Floppy Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #11 rxckcity dedi: Analizde 2 sonuç çıkmış zaten. Direk False-positive. Genellikle 20-25 ve üstünde ve güvenilir bir anti virüs firması uyarı verirse sorun çıkıyor. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'e tamamen güvenmemek lazım. Artı 0 Eksi
rxckcity dedi: Analizde 2 sonuç çıkmış zaten. Direk False-positive. Genellikle 20-25 ve üstünde ve güvenilir bir anti virüs firması uyarı verirse sorun çıkıyor. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'e tamamen güvenmemek lazım.