Ocean bilişim sunucuları kapandı mı?

Ravex_

Hectopat
Merhaba, dün gece itibarıyla sunucuma erişimim kesildi. Destek talebi açmak için web sitelerine girmek istedim, fakat ne göreyim, kendi siteleri de kapalı. Telefonla görüşmek için şirketin adını Google'a yazdım ve son bir haftada Şikayetvar'da açılan konuları gördüm. Herkes bu durumdan müzdarip.

Leş sistem hala daha aynı en kısa sürede iadeyi başlattım vermezler ise 2 kurusun peşine düşüp avukatlarima salacağım onlar 20 kuruş olarak alır kendilerine gelirler.

Leş sistem hala daha aynı en kısa sürede iadeyi başlattım vermezler ise 2 kurusun peşine düşüp avukatlarima salacağım onlar 20 kuruş olarak alır kendilerine gelirler.

Dün gece hizmetim kesildi destek talebi oluşturdum. Şu an öğreniyorum disk soketinde arıza çıkmış ve veriler silinmiş. Geçen seferde RAID kartı bozulmuştu yine verilerim silinmişti.

Dosya Ekleri

• 1743693706411.png
    1743693706411.png
    7,5 KB · Görüntüleme: 53
Şuan aldığıma bin pişmanım birde öyle bir güzel destekleri var discord ve whatsapptakileri birbirlerinden haberleri yok tam bir saygısız tavırları var . Olan paramıza oldu zorlucam iade olmazsa BTK Tüketici Hakem Heyeti avukat vs. hepsinden işlemleri başlatıcam tavsiyem almayın aldırmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı