B Berat Türkmen Kilopat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 30 23 Ocak 2016 #1 450 Tl lik anakart bütçem ile Msi b150 serisi anakart almayı düşünüyorum. Msi gtx 970 Gaming ekran kartına bu anakartla OC islemi gerceklestirebilir miyim ?
450 Tl lik anakart bütçem ile Msi b150 serisi anakart almayı düşünüyorum. Msi gtx 970 Gaming ekran kartına bu anakartla OC islemi gerceklestirebilir miyim ?
Adion Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 2.435 Makaleler 8 Çözümler 1 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2016 #2 Evet, yapılır. Anakarttaki OC desteği işlemci ile alakalı.
Mahabad Hectopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 813 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ocak 2016 #3 Evet yapabilirsiniz. Ekran kartınızın markası fark etmeden MSI Afterburner ile overclock yapabilirsiniz.
Evet yapabilirsiniz. Ekran kartınızın markası fark etmeden MSI Afterburner ile overclock yapabilirsiniz.
B Berat Türkmen Kilopat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 30 23 Ocak 2016 #4 Mahabad dedi: Evet yapabilirsiniz. Ekran kartınızın markası fark etmeden MSI Afterburner ile overclock yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Adion dedi: Evet, yapılır. Anakarttaki OC desteği işlemci ile alakalı. Genişletmek için tıkla... OC ile aram olmadığı için ; Msi'ın gaming app programında OC modu garanti dahilinde olduğu için bu markayi seçtim sizce iyi bir seçim mi ?
Mahabad dedi: Evet yapabilirsiniz. Ekran kartınızın markası fark etmeden MSI Afterburner ile overclock yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Adion dedi: Evet, yapılır. Anakarttaki OC desteği işlemci ile alakalı. Genişletmek için tıkla... OC ile aram olmadığı için ; Msi'ın gaming app programında OC modu garanti dahilinde olduğu için bu markayi seçtim sizce iyi bir seçim mi ?