esyal21 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.332 Çözümler 11 Yer İstanbul 19 Haziran 2024 #1 Aşırı uygun fiyata Oculus GO buldum. Nasıl bir şey? Çok mu eski? Quest 2'den 2 kat daha ucuz oldugu için merak ettim.
Aşırı uygun fiyata Oculus GO buldum. Nasıl bir şey? Çok mu eski? Quest 2'den 2 kat daha ucuz oldugu için merak ettim.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.015 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #2 Oyun performansı konusunda sizi üzebilir. Ancak YouTube'da dolanıp videolar izlemek için iş görebilir. Oculus Go – The Gear VR Vault vault.gearvr.net
Oyun performansı konusunda sizi üzebilir. Ancak YouTube'da dolanıp videolar izlemek için iş görebilir. Oculus Go – The Gear VR Vault vault.gearvr.net
esyal21 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.332 Çözümler 11 Yer İstanbul 19 Haziran 2024 #3 iKayraOnur dedi: Oyun performansı konusunda sizi üzebilir. Ancak YouTube'da dolanıp videolar izlemek için iş görebilir. Oculus Go – The Gear VR Vault vault.gearvr.net Genişletmek için tıkla... Hocam PC ye bağlanılabilir mi? SteamVR ile oyun oynayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2024
iKayraOnur dedi: Oyun performansı konusunda sizi üzebilir. Ancak YouTube'da dolanıp videolar izlemek için iş görebilir. Oculus Go – The Gear VR Vault vault.gearvr.net Genişletmek için tıkla... Hocam PC ye bağlanılabilir mi? SteamVR ile oyun oynayabilir miyim?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.015 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #4 esyal21 dedi: Hocam PC'ye bağlanılabilir mi? SteamVR ile oyun oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Virtual Desktop yazılımıyla beraber bağlananlar olmuş sanırım ancak tek kontrolcüsü var. Onla hangi oyunları oynayabilirsiniz hiç emin değilim. Multimedya işleri için daha uygun geldi bana.
esyal21 dedi: Hocam PC'ye bağlanılabilir mi? SteamVR ile oyun oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Virtual Desktop yazılımıyla beraber bağlananlar olmuş sanırım ancak tek kontrolcüsü var. Onla hangi oyunları oynayabilirsiniz hiç emin değilim. Multimedya işleri için daha uygun geldi bana.