Oculus Quest 1 alınır mı?

Ts1967

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Bütçem Quest 1'e yetiyor. Arkadaşımla korku oyunu bonelab gibi oyunlar oynamak istiyorum sizce alınır mı? Quest 2 daha iyi onu al gibi cevap vermeyin.

Quest 1 yakın zamanda yazılım desteğini bitirdi, standalone bazı oyun/uygulamalar (mesela VRChat) desteği kesecek yakında, fakat ben kaç sene boyunca kullandım ve memmnunum, bir tek VRChat'te (standalone) bazen sorun yaşıyordum o da internet kaynaklı olsa gerek, linkle bağlayınca sorunlar kesiliyord, ama sağlam cihaz, güzel yani, bilgisayara bağlayıp oyunları sıkıntısız da oynayabilirsiniz.

Cihaza ücretsiz oyunda kurabilirsiniz sideload yöntemi ile.

Hocam peki arkadışımla online oynayabilirmiyim onda quest 3 var.

Hocam peki arkadışımla Online oynayabilir miyim onda Quest 3 var.

Evet, oynayabilirsiniz, oynayacağınız oyunlar Quest 1 standalone destekliyorsa. Ama tavsiyem oyunlari standalone yerine link üzerinden oynamak, yani bir bilgisayara bağlı, olmazsa standalone deneyebilirsiniz fakat pek tavsiye etmiyorum.

Q1 e facebook güncelleme desteğini kesti bazı oyunlarda, mmo lar gibi, artık destek vermiyor. Eğer bunu alıcaksan pcvr cihazı olarak alman lazım. Grafik kartın nedir? Gtx 1080 civarı bir kartın var mı?

Q1'e Facebook güncelleme desteğini kesti bazı oyunlarda, MMO'lar gibi, artık destek vermiyor. Eğer bunu alacaksan PCVR cihazı olarak alman lazım. Grafik kartın nedir? GTX 1080 civarı bir kartın var mı?

Hocam bilgisayarım kat kat iyi bir cihaz onda problem yok.

O zaman pcvr olarak kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…