Teşşekürler.Oculus Quest 2, Oculus Quest (1)'den içindeki sanal gerçeklik gözlükleri için üretilmiş Qualcomm Snapdragon XR2 SOC'si sayesinde kat ve kat daha performanslı ve ayrıca 4GB yerine 6GB RAM'i bulunuyor. Quest 2'nin ekranı Quest (1)'e oranla daha yüksek çözünürlüklü (Quest (1) göz başına 1440 x 1600, Quest 2 göz başına1832 x 1920) ve tazeleme hızı daha yüksek (Quest (1) 72Hz, Quest 2 90Hz yada 120Hz). Oculus (yeni adıyla Meta) tahminimce bir süre sonra Quest (1)'e desteği kesecek ve Quest 2'nin yanına çıkaracağı diğer bir gözlük ile yoluna devam edecek. Bu nedenler ile aralarında fazla bir fiyat farkı yok ise Oculus Quest 2 almanızdan yanayım.
Edit: İkisini de Oculus Quest 2 diye okuşum yorumumu düzenliyorum.
Edit 2: Düzenlendi.
Hocam nasıl beğeniyor musun ? bende almayı düşünüyorumda quest 2 pro sun veya quest 3 ten sonra quest 2 bin biteceğinden korkuyorum. Az buz bir para değil.Arkadaşlar önerileriniz için teşşekürler Oculus Quest 2 128 GB aldım 1 ay önce.
Almanızı tavsiye ediyorum, quest 2 pro veya quest 3'ü beklemenize gerek yok normal quest ile aynı fiyatta olucaktır. 2. el satıp biraz daha miktar koyup quest 3 alabilirsniiz.Hocam nasıl beğeniyor musun ? bende almayı düşünüyorumda quest 2 pro sun veya quest 3 ten sonra quest 2 bin biteceğinden korkuyorum. Az buz bir para değil.
Teşekkürler öneri için , param olduğu zaman alacağım.Almanızı tavsiye ediyorum, quest 2 pro veya quest 3'ü beklemenize gerek yok normal quest ile aynı fiyatta olucaktır. 2. el satıp biraz daha miktar koyup quest 3 alabilirsniiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.