7 751193 Femtopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 33 27 Nisan 2024 #1 Merhaba, bu gözlük hala alınır mı? Steam'deki oyunları oynayacağım normalde Quest 3 alacaktım ama bütçem yetersiz kaldı. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2024
Merhaba, bu gözlük hala alınır mı? Steam'deki oyunları oynayacağım normalde Quest 3 alacaktım ama bütçem yetersiz kaldı.
darknessdestan Megapat Katılım 2 Mayıs 2016 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #2 Quest 2 kullanıyorum PC de oyun da oynadım bir sıkıntısını görmedim sırf PC de oyun oynayacaksanız Quest 2 alabilirsin yok ben PC olamadan da oyun oynamak istiyorum dersen biraz daha bütçe ekleyip Quest 3 alman.
Quest 2 kullanıyorum PC de oyun da oynadım bir sıkıntısını görmedim sırf PC de oyun oynayacaksanız Quest 2 alabilirsin yok ben PC olamadan da oyun oynamak istiyorum dersen biraz daha bütçe ekleyip Quest 3 alman.
B Bleaker Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #3 Alınır güzel cihaz. Ama sıfır almak yerine ikinci el almanızı öneririm.
darknessdestan Megapat Katılım 2 Mayıs 2016 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #4 Bleaker dedi: Alınır güzel cihaz. Ama sıfır almak yerine ikinci el almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bende 2. el satın aldım bir sorun yaşamadım.
Bleaker dedi: Alınır güzel cihaz. Ama sıfır almak yerine ikinci el almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bende 2. el satın aldım bir sorun yaşamadım.