kagan0720 Centipat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #1 Oculus Quest 2 bilgisayar olmadan kullanılır mı? Bunu sormamın nedeni internette 64 128 ve 256 GB olarak yazıyordu bende almayı düşünüyorum ama bilgisayarım iyi değil bilgisayar olmadan çalışır mı?
Oculus Quest 2 bilgisayar olmadan kullanılır mı? Bunu sormamın nedeni internette 64 128 ve 256 GB olarak yazıyordu bende almayı düşünüyorum ama bilgisayarım iyi değil bilgisayar olmadan çalışır mı?
K KnaagForever Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 149 Yer Bilgisayar ile çebeleşiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Koltuğu 7 Mart 2022 #2 Çalışmakta zaten yüksek depolama alanlarına sahip olmasının sebebi ayrı olarak çalışmasıdır -bilgisayar ile de çalışma özelliği vardır-
Çalışmakta zaten yüksek depolama alanlarına sahip olmasının sebebi ayrı olarak çalışmasıdır -bilgisayar ile de çalışma özelliği vardır-
kagan0720 Centipat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #3 KnaagForever dedi: Çalışmakta zaten yüksek depolama alanlarına sahip olmasının sebebi ayrı olarak çalışmasıdır -bilgisayar ile de çalışma özelliği vardır- Genişletmek için tıkla... teşşekürler
KnaagForever dedi: Çalışmakta zaten yüksek depolama alanlarına sahip olmasının sebebi ayrı olarak çalışmasıdır -bilgisayar ile de çalışma özelliği vardır- Genişletmek için tıkla... teşşekürler
K KnaagForever Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 149 Yer Bilgisayar ile çebeleşiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Koltuğu 7 Mart 2022 #4 kagan0720 dedi: teşşekürler Genişletmek için tıkla... Bir şey değil, oyun olarak beat saber'i öneririm.
kagan0720 dedi: teşşekürler Genişletmek için tıkla... Bir şey değil, oyun olarak beat saber'i öneririm.
yavuzselim isbir Femtopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #5 KnaagForever dedi: Çalışmakta zaten yüksek depolama alanlarına sahip olmasının sebebi ayrı olarak çalışmasıdır -bilgisayar ile de çalışma özelliği vardır- Genişletmek için tıkla... Anlamadım bende almayı düşünüyorumda içine steami yükleyip pc olmadan içindekileri oynayabilirmiyiz.
KnaagForever dedi: Çalışmakta zaten yüksek depolama alanlarına sahip olmasının sebebi ayrı olarak çalışmasıdır -bilgisayar ile de çalışma özelliği vardır- Genişletmek için tıkla... Anlamadım bende almayı düşünüyorumda içine steami yükleyip pc olmadan içindekileri oynayabilirmiyiz.