Oculus Quest 2 Bluetooth olmadan çalışır mı?

ReaderX

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam, benim bilgisayarımın herhangi bir şekilde Bluetooth'ya da Wi-Fi bağlantısı yok yani kablo ile internete bağlanıyorum. Oculus Quest 2 PC'de çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablosuz yazıyor. Bluetooth adaptörü alıp kullanmayı deneyebilirsiniz. Onun dışında eğer isteğe bağlı kabloyla çalışma özelliği yok ise (ki yok görünüyor) çalışmaz bilgisayarınızda.

Bilgisayarınızda Wi-Fi bağlantısına ihtiyaç yok. Evinizde Wi-Fi bağlantısı gerekiyor yani bir modem olması gerekiyor ki Quest 2 üzerinden Wi-Fi'ye bağlanıp gerekli şeyleri v.s indirmeniz için.

Hocam peki Bluetooth adaptörü olarak önerdiğiniz bir marka ya da model var mı?

Bilgisayarınızda Wi-Fi bağlantısına ihtiyaç yok. Evinizde Wi-Fi bağlantısı gerekiyor yani bir modem olması gerekiyor ki Quest 2 üzerinden Wi-Fi'ya bağlanıp gerekli şeyleri vs indirmeniz için.

Yani PC kablo ile internete bağlı olsa bile kullanabilirim.

Hocam peki Bluetooth adaptörü olarak önerdiğiniz bir marka ya da model var mı?

Yani PC kablo ile internete bağlı olsa bile kullanabilirim.
Tabii ki de kullanabilirsiniz. Quest 2'nin sadece Wi-Fi kullanarak internete bağlanması gerekiyor. Evde kablo ile bağlandığınızı farz edersek illaha ki evinizde modem ve bu modemin de sağladığı Wi-Fi bağlantısı mevcuttur.

Anladım, teşekkürler!

Bu arada bilgisayar üzerinde kasmadan oyun zevki almak istiyorsanız en azından 2060 tarzı bir ekran kartlı sisteme ihtiyacınız gerekiyor. Uygun ve güçlü bir sisteminiz var ise gayet sağlam bir şekilde bilgisayar üzerinde bulunan VR oyunlarını oynayabilirsiniz ama yok ise gözlük üzerinde bulunan oyunlara kaldınız.

Merak etmeyin! Dolar güzel bir miktardayken 2020 yılında güzel bir RTX'li sistem topladım. Teşekkürler yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…