G gods Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 25 Ağustos 2023 #1 Yeni aldım. Henüz hiçbir oyuna girmedim. Elime kontrolcü aldığımda görüyor ama çıplak elimi görmüyor. Bir ayar falan mı yapmam lazım?
Yeni aldım. Henüz hiçbir oyuna girmedim. Elime kontrolcü aldığımda görüyor ama çıplak elimi görmüyor. Bir ayar falan mı yapmam lazım?
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.034 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2023 #2 gods dedi: Yeni aldım. Henüz hiçbir oyuna girmedim. Elime kontrolcü aldığımda görüyor ama çıplak elimi görmüyor. Bir ayar falan mı yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla gözükmüyor zaten, ek ekipman lazım sanırım, ama dediğim gibi emin değilim.
gods dedi: Yeni aldım. Henüz hiçbir oyuna girmedim. Elime kontrolcü aldığımda görüyor ama çıplak elimi görmüyor. Bir ayar falan mı yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla gözükmüyor zaten, ek ekipman lazım sanırım, ama dediğim gibi emin değilim.