egemuslu14 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 35 9 Temmuz 2021 #1 Oculus Quest 2 aldım ama PC'ye bağladıktan sonra hangi yazılımları indirmem gerekiyor hem bağlanmak için hem de Wi-Fi ile oynayabilmek için neler indirmek gerekiyor yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.
Oculus Quest 2 aldım ama PC'ye bağladıktan sonra hangi yazılımları indirmem gerekiyor hem bağlanmak için hem de Wi-Fi ile oynayabilmek için neler indirmek gerekiyor yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.
elpx Centipat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 612 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #2 Direkt Oculus kendi programini indir internetin 5GHz ise kablosuz oynayabilirsin.
egemuslu14 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 35 9 Temmuz 2021 #3 elpx dedi: Direkt Oculus kendi programini indir internetin 5GHz ise kablosuz oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... İnternette Virtual desktop lazım falan diyorlardı ona gerek var mıdır?
elpx dedi: Direkt Oculus kendi programini indir internetin 5GHz ise kablosuz oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... İnternette Virtual desktop lazım falan diyorlardı ona gerek var mıdır?
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 9 Temmuz 2021 #4 Steam için vridge var gerçekten işe yarıyor ama Pro üyelik için 10 - 15 dolar istiyor :/ egemuslu14 dedi: İnternette Virtual desktop lazım falan diyorlardı ona gerek var mıdır? Genişletmek için tıkla... Steam'in kendisinde bu özelllik var zaten bence almayın onu.
Steam için vridge var gerçekten işe yarıyor ama Pro üyelik için 10 - 15 dolar istiyor :/ egemuslu14 dedi: İnternette Virtual desktop lazım falan diyorlardı ona gerek var mıdır? Genişletmek için tıkla... Steam'in kendisinde bu özelllik var zaten bence almayın onu.
elpx Centipat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 612 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #5 egemuslu14 dedi: İnternette Virtual desktop lazım falan diyorlardı ona gerek var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayır, Oculus kendi VD'sini çıkarttı diyebilirim, VD 20 dolar Air link hem bedava hem de daha iyi. _fatih_kartal_ dedi: Steam için vridge var gerçekten işe yarıyor ama Pro üyelik için 10 - 15 dolar istiyor :/ Steam'in kendisinde bu özelllik var zaten bence almayın onu. Genişletmek için tıkla... Yok.
egemuslu14 dedi: İnternette Virtual desktop lazım falan diyorlardı ona gerek var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayır, Oculus kendi VD'sini çıkarttı diyebilirim, VD 20 dolar Air link hem bedava hem de daha iyi. _fatih_kartal_ dedi: Steam için vridge var gerçekten işe yarıyor ama Pro üyelik için 10 - 15 dolar istiyor :/ Steam'in kendisinde bu özelllik var zaten bence almayın onu. Genişletmek için tıkla... Yok.
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 9 Temmuz 2021 #6 elpx dedi: Hayır, Oculus kendi VD'sini çıkarttı diyebilirim, VD 20 dolar Air link hem bedava hem de daha iyi. Yok. Genişletmek için tıkla... Ee o zaman ben niye gözlük ile masaüstünü kontrol edebildim hadi bunu açıkla (sadece steamvr menüsü ile yaptım) Kanıtı: video (youtube)
elpx dedi: Hayır, Oculus kendi VD'sini çıkarttı diyebilirim, VD 20 dolar Air link hem bedava hem de daha iyi. Yok. Genişletmek için tıkla... Ee o zaman ben niye gözlük ile masaüstünü kontrol edebildim hadi bunu açıkla (sadece steamvr menüsü ile yaptım) Kanıtı: video (youtube)