Rojcan Cangüleç Decapat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar Oculus Quest 2 alacağım Half-Life Alyx var, bunun için bilgisayar gerekli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2022
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #2 Rojcan Cangüleç dedi: Arkadaşlar Oculus Quest 2 alacağım Half-Life Alyx var, bunun için bilgisayar gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Sistem ne? Oynayacağınız oyunlar ne? Anladığım kadarıyla VR alacaksınız.
Rojcan Cangüleç dedi: Arkadaşlar Oculus Quest 2 alacağım Half-Life Alyx var, bunun için bilgisayar gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Sistem ne? Oynayacağınız oyunlar ne? Anladığım kadarıyla VR alacaksınız.
Rojcan Cangüleç Decapat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #3 Umut Nas dedi: Sistem ne? Oynayacağınız oyunlar ne? Anladığım kadarıyla VR alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Benim demek istediğim Oculus Quest 2 alıcam ama bilgisayara gerek var mı
Umut Nas dedi: Sistem ne? Oynayacağınız oyunlar ne? Anladığım kadarıyla VR alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Benim demek istediğim Oculus Quest 2 alıcam ama bilgisayara gerek var mı
Yusuf178 Kilopat Katılım 26 Mart 2016 Mesajlar 623 Çözümler 1 24 Şubat 2022 #4 Rojcan Cangüleç dedi: Benim demek istediğim Oculus Quest 2 alıcam ama bilgisayara gerek var mı Genişletmek için tıkla... Eğer Oculus'un mağazası üzerinden satın alım yaparsanız sadece gözlük ile bilgisayara bağlamadan oynayabilirsiniz. Fakat mağaza sadece dolar kabul ediyor ve bildiğiniz üzere dolar 14'ün üstüne çıkmış durumda.
Rojcan Cangüleç dedi: Benim demek istediğim Oculus Quest 2 alıcam ama bilgisayara gerek var mı Genişletmek için tıkla... Eğer Oculus'un mağazası üzerinden satın alım yaparsanız sadece gözlük ile bilgisayara bağlamadan oynayabilirsiniz. Fakat mağaza sadece dolar kabul ediyor ve bildiğiniz üzere dolar 14'ün üstüne çıkmış durumda.