egemuslu14 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 35 26 Temmuz 2021 #1 Oculus Quest 2'yi kablosuz şekilde nasıl oynayabilirim?
elpx Centipat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 612 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #2 5Ghz internetiniz varsa Air link ile oynayabilirsiniz.
egemuslu14 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 35 26 Temmuz 2021 #3 elpx dedi: 5GHz internetiniz varsa Air link ile oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan sadece Air linki açmam yetiyor mu yani ekstra bir malzemeye bir şeye ihtiyacım yok değil mi modemim 5GHz.
elpx dedi: 5GHz internetiniz varsa Air link ile oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan sadece Air linki açmam yetiyor mu yani ekstra bir malzemeye bir şeye ihtiyacım yok değil mi modemim 5GHz.
elpx Centipat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 612 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #4 egemuslu14 dedi: Ayarlardan sadece Air linki açmam yetiyor mu yani ekstra bir malzemeye bir şeye ihtiyacım yok değil mi modemim 5GHz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızdan bir de Quest 2'den açtığınızda yetiyor evet.
egemuslu14 dedi: Ayarlardan sadece Air linki açmam yetiyor mu yani ekstra bir malzemeye bir şeye ihtiyacım yok değil mi modemim 5GHz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızdan bir de Quest 2'den açtığınızda yetiyor evet.
egemuslu14 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 35 26 Temmuz 2021 #5 elpx dedi: Bilgisayarınızdan bir de Quest 2'den açtığınızda yetiyor evet. Genişletmek için tıkla... Cihazın üzerinden mi açmak gerekiyor bir de? egemuslu14 dedi: Cihazın üzerinden mi açmak gerekiyor bir de? Genişletmek için tıkla... internette detaylı bir yazı buldum hallettim Son düzenleme: 26 Temmuz 2021
elpx dedi: Bilgisayarınızdan bir de Quest 2'den açtığınızda yetiyor evet. Genişletmek için tıkla... Cihazın üzerinden mi açmak gerekiyor bir de? egemuslu14 dedi: Cihazın üzerinden mi açmak gerekiyor bir de? Genişletmek için tıkla... internette detaylı bir yazı buldum hallettim