Eğer kablosuz oynayacaksanız almanıza gerek yok. Bilgisayara bağlayacaksanız (steam gibi platformlardan oyun oynacaksanız) almalısınız. Fakat orjianal kablosunu almayın bence çünki gereksiz pahalı ve kaliteli usb 3.0 destekleyen bir dönüştürücü almanız gerekli.Oculus Quest 2 almayı düşünüyorum ama link kablosu ile ilgili sorum var. YouTube'da bazı kişiler almayın diyor, bazıları ise alın diyor.
Almalı mıyım, almamalı mıyım? Ne işe yarıyor?
Türkiye'ye özel fiyatlandırma olmadığı için çok daha pahalı olacaktır.
Oyun fiyatlarından bahsetmiştim. Oculus Quest 2 için ucuz kablo istiyorsanız kendi aldığım kabloyu atayım. Kablo kalitesi gayet güzel fakat quest 2'im daha gelmediği için test edemedim. Ürün satıcısı veri aktarma hızının 1-2 GB arası olduğunu söylüyor. Orjinal olmadığı için inanmıyorum tabii fakat hızlı olmasını da bekliyorum.Peki ucuz nerede bulabilirim?
Hocam eğer internetiniz 5GHz destekliyorsa ve Wifi 6 falansa Airlink ile kasmadan da oynamanız mümkün ama en iyisi kablo olacaktır.Teşekkür hocam.
Eğer o türkiye fiyatlandırma olayını anlamadıysanız daha da açabilirim.Teşekkür hocam.
anladım hocamEğer o türkiye fiyatlandırma olayını anlamadıysanız daha da açabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.