Oculus Quest 2 link cable almak zorunlu mu?

YusaGozluk_Adam

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Oculus Quest 2 almayı düşünüyorum ama link cable yerine başka bir kablo kullanabilir miyiz? Gerekli USB tipleri var elimde.

Merhaba, Oculus Quest 2 almayı düşünüyorum ama link cable yerine başka bir kablo kullanabilir miyiz? Gerekli USB tipleri var elimde.
Bence kablo almak yerine Air link için 5Ghz destekleyen bir router alın, kablo ilk başlarda sıkıntı olmayabilir ama ileride çekilecek dert değil.

Bence kablo almak yerine Air link için 5GHz destekleyen bir router alın, kablo ilk başlarda sıkıntı olmayabilir ama ileride çekilecek dert değil.

Huawei Matebook D16'nın kablosu ile yapmak istiyorum, 5ghz olduğunu nasıl anlayabilirim?

Huawei Matebook D16'nın kablosu ile yapmak istiyorum, 5ghz olduğunu nasıl anlayabilirim?
Huawei Matebook ile Bilgisayar destekli VR oyunları oynayamazsınız. 5Ghz desteği derken kablodan değil dağıtıcı modemlerden bahsediyorum, normal modemler 4.5Ghz destekler anca akıcı bir deneyim için 5Ghz gerekir. 5Ghz hızını evinizdeki modeme 5Ghz destekleyen bir dağıtıcı bağlayarak da Air Link kullanabilirsiniz.

Peki bu Quest 2 göz bozar mı? Bunun için göz ayarı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…