G0pNiK Centipat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #1 Yakın zamanda Oculus Quest 2 alacağım. Airlink kullanmak içinde internet çok zayıf kaldığı için kablo almaya karar verdim ama hangisini alsam bilemedim. Bütçem: 500 TL civarı.
Yakın zamanda Oculus Quest 2 alacağım. Airlink kullanmak içinde internet çok zayıf kaldığı için kablo almaya karar verdim ama hangisini alsam bilemedim. Bütçem: 500 TL civarı.
NecRoma Decapat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #2 Bu iyi Macrobot Oculus Quest 2 Link Kablosu 5mt 5Gbps USB 3.2 Hızlı veri aktarımı,Hızlı Şarj USB-C : Amazon.com.tr: Bilgisayar Macrobot Oculus Quest 2 Link Kablosu 5mt 5Gbps USB 3.2 Hızlı veri aktarımı,Hızlı Şarj USB-C : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Bu iyi Macrobot Oculus Quest 2 Link Kablosu 5mt 5Gbps USB 3.2 Hızlı veri aktarımı,Hızlı Şarj USB-C : Amazon.com.tr: Bilgisayar Macrobot Oculus Quest 2 Link Kablosu 5mt 5Gbps USB 3.2 Hızlı veri aktarımı,Hızlı Şarj USB-C : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr