EnesKST Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #1 Oculus Quest 2 aldım. Her şey normal SteamVR'a Air Link ile bağlanınca görüntü çok kötü, uzakları görünmüyor. Kalite kötü, nasıl düzelir?
Oculus Quest 2 aldım. Her şey normal SteamVR'a Air Link ile bağlanınca görüntü çok kötü, uzakları görünmüyor. Kalite kötü, nasıl düzelir?
Karenshin Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Sistem Özellikleri Palit Rtx 4060 8gb. AMD Ryzen 5 5600. Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #2 pc yeterlilik için oculus'un sitesine bak. ben sipariş verdiğim gün öğrendim pcnin yetersiz olduğunu.
pc yeterlilik için oculus'un sitesine bak. ben sipariş verdiğim gün öğrendim pcnin yetersiz olduğunu.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2023 #3 Oyun oynarken mi böyle? Öyleyse normal. PS2 seviyesinde görsellik veren bir cihaz bu.
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #4 Kendi Oculus uygulaması üzerinden mi bağlanıyorsunuz yoksa Virtual desktoptan mı? Kablo ile mi kablosuz mu? Karenshin dedi: PC yeterlilik için Oculus'un sitesine bak. Ben sipariş verdiğim gün öğrendim PC'nin yetersiz olduğunu. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız neydi?
Kendi Oculus uygulaması üzerinden mi bağlanıyorsunuz yoksa Virtual desktoptan mı? Kablo ile mi kablosuz mu? Karenshin dedi: PC yeterlilik için Oculus'un sitesine bak. Ben sipariş verdiğim gün öğrendim PC'nin yetersiz olduğunu. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız neydi?
Karenshin Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Sistem Özellikleri Palit Rtx 4060 8gb. AMD Ryzen 5 5600. Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #5 Utku92 dedi: Kendi Oculus uygulaması üzerinden mi bağlanıyorsunuz yoksa Virtual desktoptan mı? Kablo ile mi kablosuz mu? Ekran kartınız neydi? Genişletmek için tıkla... 1650 4gb. Genelde vrda performans düşüşü vram'den kaynaklanır
Utku92 dedi: Kendi Oculus uygulaması üzerinden mi bağlanıyorsunuz yoksa Virtual desktoptan mı? Kablo ile mi kablosuz mu? Ekran kartınız neydi? Genişletmek için tıkla... 1650 4gb. Genelde vrda performans düşüşü vram'den kaynaklanır
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #6 Karenshin dedi: 1650 4 GB. Genelde VR'da performans düşüşü VRAM'den kaynaklanır. Genişletmek için tıkla... Ben 1650 ile Half-Life Alyx oynuyordum. Ama mağazadan dolar üzerinden Virtual desktop alman lazım.
Karenshin dedi: 1650 4 GB. Genelde VR'da performans düşüşü VRAM'den kaynaklanır. Genişletmek için tıkla... Ben 1650 ile Half-Life Alyx oynuyordum. Ama mağazadan dolar üzerinden Virtual desktop alman lazım.
EnesKST Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #7 LegendaryDevilHunter dedi: Oyun oynarken mi böyle? Öyleyse normal. PS2 seviyesinde görsellik veren bir cihaz bu. Genişletmek için tıkla... Direkt PC VR'a bağlanınca böyle. Utku92 dedi: Ben 1650 ile Half-Life Alyx oynuyordum. Ama mağazadan dolar üzerinden Virtual desktop alman lazım. Genişletmek için tıkla... Dediğin uygulamayı alırsam düzelir mi? Utku92 dedi: Kendi Oculus uygulaması üzerinden mi bağlanıyorsunuz yoksa Virtual desktoptan mı? Kablo ile mi kablosuz mu? Ekran kartınız neydi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım yeterli test yaptım Air Link ile bağlanıyorum.
LegendaryDevilHunter dedi: Oyun oynarken mi böyle? Öyleyse normal. PS2 seviyesinde görsellik veren bir cihaz bu. Genişletmek için tıkla... Direkt PC VR'a bağlanınca böyle. Utku92 dedi: Ben 1650 ile Half-Life Alyx oynuyordum. Ama mağazadan dolar üzerinden Virtual desktop alman lazım. Genişletmek için tıkla... Dediğin uygulamayı alırsam düzelir mi? Utku92 dedi: Kendi Oculus uygulaması üzerinden mi bağlanıyorsunuz yoksa Virtual desktoptan mı? Kablo ile mi kablosuz mu? Ekran kartınız neydi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım yeterli test yaptım Air Link ile bağlanıyorum.
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #8 EnesKST dedi: Direkt PC VR'a bağlanınca böyle. Dediğin uygulamayı alırsam düzelir mi? Bilgisayarım yeterli test yaptım Air Link ile bağlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet düzelir. Ben orta grafikte Alyx oynuyordum. Oculus'un kendi uygulaması açmaz ekran kartı desteği yok diye.
EnesKST dedi: Direkt PC VR'a bağlanınca böyle. Dediğin uygulamayı alırsam düzelir mi? Bilgisayarım yeterli test yaptım Air Link ile bağlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet düzelir. Ben orta grafikte Alyx oynuyordum. Oculus'un kendi uygulaması açmaz ekran kartı desteği yok diye.
EnesKST Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #9 Utku92 dedi: Evet düzelir. Ben orta grafikte Alyx oynuyordum. Oculus'un kendi uygulaması açmaz ekran kartı desteği yok diye. Genişletmek için tıkla... O uygulamayı Steam üzerinden aldım nasıl kullanacağım.
Utku92 dedi: Evet düzelir. Ben orta grafikte Alyx oynuyordum. Oculus'un kendi uygulaması açmaz ekran kartı desteği yok diye. Genişletmek için tıkla... O uygulamayı Steam üzerinden aldım nasıl kullanacağım.
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #10 EnesKST dedi: O uygulamayı Steam üzerinden aldım nasıl kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Steam'deki değil. Home | Virtual Desktop siteden indirip kurun. Sonra gözlükten mağazadan dolar üzerinden de alacaksınız. Öyle oluyor.
EnesKST dedi: O uygulamayı Steam üzerinden aldım nasıl kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Steam'deki değil. Home | Virtual Desktop siteden indirip kurun. Sonra gözlükten mağazadan dolar üzerinden de alacaksınız. Öyle oluyor.